Wedstrijd

Freedom@Home

Wat dacht je ervan om eens een imaginaire wandeling door Brussel te gaan maken? Deze stenen dieren vervelen zich. Ze staan altijd maar op dezelfde plek in Brussel en wachten op jou om er ook eens op uit te kunnen trekken.

Hoe kun je meedoen?
1. Met welk van deze elf dieren wil jij eropuit trekken? Noteer het nummer van de foto die je gekozen hebt;
2. Stel je voor dat je eropuit gaat met dit dier. Maak een foto van jezelf en stuur die foto naar ons op;
3. Schrijf er een mooie, hoopvolle boodschap voor ouderen bij. Laat je eventueel inspireren door een lied, een film of je verbeelding. Wij zorgen ervoor dat de tekst en je naam op de afbeelding terechtkomen.

Met één zwaai van haar toverstaf weet onze tovenares Dominique de afbeelding te transformeren. Zo krijg je een fantastische foto als herinnering aan deze vreemde periode. We sturen je de foto die je zelf kunt afprinten (op ansichtkaartformaat) zodat jij hem op jouw beurt kunt doorsturen naar een rusthuis of naar je grootouders. De origineelste afbeeldingen zullen te zien zijn in ons volgende magazine, in onze virtuele galerie en op onze sociale media. De allerkleinsten mogen samen met één van hun ouders meedoen. Je hebt tot 10 juni 2020 de tijd. Eén, twee, drie, GO! Stuur het nummer van de door jouw gekozen dierenfoto, je eigen foto, je boodschap en je voornaam naar info@kidsgazette.be

happy milan

Elf dieren:

01

01 singe kidsgazette

02

02 cheval sauqreambiorix

03

03 crocodile

04

04 la panthere

05

05 la louve

06

06 le lion

07

08

09

10

11

© kidsgazette 2020 alle rechten voorbehouden – Ontwerp Studio aciduléWettelijke vermeldingen