Kidsgazette
Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
Joepie, september!

Begon je genoeg te krijgen van de vakantie? Brussel is supertof in september! Het belooft een bruisend seizoen te worden dus neem je ouders maar mee op stap. Wijzelf zijn alweer druk bezig met de voorbereiding voor een bijzondere en te gekke nieuwe editie van kidsgazette. #23 komt uit op 12 oktober. Op 2 november is er in het binnenste van Brussel een Family Day. Kom je ook met ons spelen?

Ben je op zoek naar de kidsgazette? Je vindt hem in onze verdeelpunten. Online vind je hem hier en blijf ook op de hoogte via onze Facebook- en Instagrampagina's blijf je helemaal op de hoogte.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Romaanse Feesten
De Romaanse Feesten is een Brussels festival rond straatkunsten en circus. Geniet van straattheater, performances en hedendaags circus van 25 verschillende (inter)nationale gezelschappen. Van 27/09 tot 29/09. Wolubilis en omgeving. Meer info, hier.
 
Kidsgazette.be

Stripfeest
Van 13 tot 15 september zorgt het gigantische stripfeest weer voor fijne momenten in het centrum van Brussel: voorlees- en signeersessies, ontmoetingen, workshops... Meer info, hier.
 
Kidsgazette.be

Jonge filmfans
In september opent CINEMATEK het seizoen voor jonge filmfans. Op 22 september kun je Sneeuwwitje en de zeven dwergen (nog eens) zien in het kader van een “heksencyclus”. De 29e vind je Buster Keaton op het witte doek. Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Seizoensopening in Elsene
Allemaal op de fiets! Elsene viert een feestje! De gemeente nodigt je uit op zaterdag 21 september en zet cultuur, lezen, kunstenaars en kinderen in het zonnetje. In de bibliotheek en het Mercelistheater. Meer info vind je hier.
 
WIN tickets
06/10/2019

BOZAR & kidsgazette nodigen je uit...
... voor de familiedag INCARNATIONS op 6 oktober. Workshops, dans, traditionele Afrikaanse spelletjes... Meer info vind je hier.
Stuur voor dinsdag 24/09 (17.00 uur) een mailtje naar info@kidsgazette.be en wie weet behoor jij tot de gelukkige winnaars.
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2019 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be

© kidsgazette 2019 alle rechten voorbehouden – Ontwerp Studio aciduléWettelijke vermeldingen